Consumables

Label Solutions levert een compleet assortiment van labels. U kunt bij ons terecht voor bandenlabels en barcodelabels. Maar ook voor standaard verzendlabels van DHL, PostNL, DPD en UPS. Daarnaast hebben wij ook talloze mogelijkheden voor maatwerk labels, zodat uw label volledig bij uw wensen aansluit.
Verder heeft Label Solutions een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit transferlint. De linten zijn geschikt voor alle label- en thermal/transfer printers. Het is van groot belang dat u het juiste transferlint gebruikt in combinatie met het juiste label, dit om een goede kwaliteit label te kunnen afdrukken.  

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de producten van Label Solutions, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via 088-0445400, voor storingen zijn wij ook buiten deze tijden te bereiken. Of laat via het contact formulier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.