Maatwerk Etiketteermachines

Een etiketteermachine voorziet uw verpakking of product van een etiket, in welke vorm of op welke plek u wenst. Label Solution levert maatwerk, zodat de etiketteermachine volledig aansluit bij uw artikel.

Het is mogelijk om de artikelen zowel boven, onder als doorlopend te etiketteren , door het toepassen van een boven-etiketeerkop en een onder-etiketteerkop. De etiketteermachine is daarnaast te combineren met diverse andere systemen zodat er een totaaloplossing te gebruiken is.

Hieronder treft u twee van onze maatwerk etiketteermachines aan. De LS-901 biedt vele mogelijkheden voor het zowel boven- als onder etiketteren met printers, en is volledig elektrisch instelbaar door een HMI scherm. De LS-901 is een weegetiketteermachine en is voorzien van een geautomatiseerd proces om producten van variabele gewichten uit te prijzen, met volledig geautomatiseerde ingrediënt- en allergenen declaratie.

 

LS-901 serie

 

Etiketteersystemen

Lees meer....

LS-902 serie

 

Weegetiketteersystemen

Lees meer....

3D modellen Etiketteermachines

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de producten van Label Solutions, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via 088-0445400, voor storingen zijn wij ook buiten deze tijden te bereiken. Of laat via het contact formulier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.