LabelSolutions is een dynamische en groeiende organisatie. Opererend vanuit Deurne bedienen wij een landelijk netwerk van klanten. Onze klanten worden voorzien van een compleet programma van etiketteersystemen, scanners, printbenodigdheden, softwareproducten en alle denkbare verwante producten. Naast standaard oplossingen zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van maatwerk machines die naadloos passen in de omgeving van onze klanten.

Veel van deze oplossingen worden softwarematig geïntegreerd in de aanwezige productiesystemen. Hierbij maken wij gebruik van het in eigen huis ontwikkelde software product “LabelTouchPro”. Door deze combinatie realiseren wij in directe samenwerking met onze klanten een gestroomlijnd proces. De continuïteit van dit proces  wordt geborgd door onze service organisatie die op locatie of vanuit ons kantoor direct support biedt.

LabelSolutions is actief in veel branches en het klantenbestand varieert van brood- en banketbakkers tot groente- en fruitverwerkers, van vleesverwerkers tot visverwerkers. Maar wij zijn ook zeer vertrouwd met de industrie van dierenvoeding, farmacie, logistiek, chemie en cosmetica. Dit doen we met een enthousiast en gedreven team van ongeveer 15 medewerkers die pas tevreden zijn als het klantdoel bereikt is.

In onderstaande bedrijfsfilm treft u ons productaanbod aan.

Nieuwsbrief

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de producten van Label Solutions, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via 088-0445400, voor storingen zijn wij ook buiten deze tijden te bereiken. Of laat via het contact formulier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.