Partners Label Solutions

Label Solutions werkt nauw samen met een aantal partners, zowel op het gebied van printers, labelsoftware en labels. Hieronder treft u meer informatie over onze partners aan. 

Carl Valentin

Label Solutions BV is Exclusief Dealer van Carl Valentin GmbH printers. Carl Valentin GmbH is een vooraanstaand fabrikant van labelprinters, barcode printers en thermische printers. Carl Valentin GmbH is opgericht in 1918, heeft een uitgebreid assortiment en staat bekend als een zeer betrouwbaar bedrijf. De printers van Carl Valentin GmbH staan bovenaan in de markt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van Carl Valentin GmbH.

                                         

Dascom Corporation

De missie en filosofie bij Dascom Corporation is om wereldleider te worden in seriële print technologie. Van streepjescodes, vrachtbrieven, facturen, meerdelige vormen en een gastheer van andere essentiële documenten zijn Dascom printers de meest geavanceerde oplossing die bedrijven wereldwijd zoeken naar de beste in kostenefficiënt printen. Sommige van ‘s werelds grootste bedrijven in logistiek, productie, opslag, vervoer, gezondheidszorg en nog meer zijn afhankelijk van Dascom oplossingen wanneer kritische prestatie in hun bedrijf de regel is.
Het wereldwijde hoofdkantoor in Hong Kong heeft zes onderzoeksruimtes en ontwikkelingscentra. De productievestiging bevindt zich in de bruisende stad van Jiangmen, China. Hierdoor is Dascom gepositioneerd voor de toekomst met als doel om klanten te voorzien van het beste in print kwaliteit en efficiëntie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van Dascom

            Digitron                              

Digitron Industrial Systems

Digitron Industrial Systems levert sensoren voor industriële automatisering. De jarenlange ervaring en specialistische kennis van het bedrijf komt niet alleen naar voren in het hoogwaardige assortiment sensoren dat Digitron importeert en distribueert in de Benelux, maar met name ook in het gedegen advies en de feeling die Digitron heeft met uw problematiek. Digitron houdt voortdurend contact met haar toeleveranciers en afnemers en is daarmee een dynamische partner waar u werkelijk op kunt rekenen. Voor meer informatie verwijzen u naar de site van Digitron Industrial Systems.

De Letterspecialist

De Letterspecialist levert een totaalconcept op het gebied van visuele communicatie voor onder andere retail, bedrijven en instellingen. Van verlichte gevelreclame tot promotie- en actiemateriaal, met het motto: “wij maken uw naam zichtbaar”. Daarnaast is veiligheidssignalering, labeling en graveren een speerpunt van de Letterspecialist, dit onder de handelsnaam Verver-Best. Zij zijn al meer dan 25 jaar actief in beide branches. Met Label Solutions wordt er samengewerkt in verschillende projecten. Bij de Letterspecialist denkt men in op maat gesneden totaaloplossingen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van De Letterspecialist.

                                        

Microplex Printware AG

Al meer dan 25 jaar is Microplex Printware AG dé ontwikkelaar en fabrikant van printers voor industrie en handel. De producten, die zijn ontwikkeld en uitsluitend in Duitsland geproduceerd, zijn uitgerust met robuuste componenten en zeer betrouwbaar. Wie niet alleen goedkoop wil werken, maar ook zuinig, zweert bij Microplex printers. Microplex levert aan Label Solutions verschillende types Kettinglaserprinters. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van Microplex

                                          

OKI

OKI is een wereldwijd actief bedrijf dat zich inzet om interne rendabele, professionele afdrukoplossingen voor ondernemingen te creëren die er speciaal op zijn gericht de efficiëntie van hun bedrijfsactiviteiten en werkstroom niet alleen nu, maar ook in de toekomst te verhogen. Label Solutions is leverancier van de line matrix printers. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van OKI

                                          

PSi Printer Systems International

PSi Printer Systems International is een van de toonaangevende fabrikanten van high-end dot matrixprinters voor professionele toepassingen. Het bedrijf werd opgericht in 1992 door het oude management van Philips Kommunikations Industrie AG. Met de oprichting van zusterbedrijf PSi Laser in het jaar 2003, is het productportfolio van laserprinters uitbesteed: vandaag, verzorgt PSi de business van matrix printers, terwijl PSi Laser is gespecialiseerd op laserprinters. Zo kunnen zij voldoen aan de specifieke eisen van de doelgroepen.

Door het bedenken van innovatieve productoplossingen is PSi een trendsetter van de branche. Met een print-doorvoer van 470 maximaal 800 pagina’s per uur en extreem lage kosten van eigendom verkleint PSi de kloof tussen midrange en lijn printers. De printers zijn robuust en betrouwbaar en werken zelfs in de meest extreme omgevingen. Speciale functies, zoals bijvoorbeeld straight-through papier paden, meerdere invoerladen voor papier, geïntegreerde cutters, de mogelijkheid voor het verwerken van alle huidige barcodes, en “Persoonlijkheid Modules” voor connectiviteit met bijna alle host-omgevingen kwalificeert PSi matrix printers voor toepassingen in de industrie, logistiek, bij dienstverleners en banken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van PSi

                                          

Seagull Scientific

Seagull Scientific is al sedert 1985 een trendsettende innovator van etiketsoftware en barcodegeneratorsoftware. Ze ontwikkelden ‘s werelds eerste Windows software voor branchegerelateerde etiketprinters, inclusief de allereerste Windows printerdrivers. Vandaag de dag biedt Seagull Scientific de meeste geavanceerde printerdrive voor vrijwel elk merk en type printer. Ook het zeer bekende labelsoftware pakket Bartender komt uit de stal van Seagull Scientific. Met dit programma stuurt u vrijwel elke printer moeiteloos aan om zo de beste mogelijke resultaat te krijgen. Voor meer informatie verwijzen u naar de site van Seagull Scientific.

                                          

Toshiba TEC

Toshiba TEC is één van de oudste fabrikanten van thermo transfer printers en heeft zijn oorsprong in Japan. Van de talloze producten die Toshiba produceert zijn de thermo transfer printers een kleine doch belangrijke productgroep waarin Toshiba constant innoveert en investeert. Dit resulteert in technisch hoogwaardige producten van een hoog kwalitatief niveau die garant staan voor een vlekkeloze werking en lage cost-of-ownership. Binnen Europa worden de thermo transfer printers gedistribueerd door Toshiba TEC Europe in samenwerking met gecertificeerde resellers zoals Label Solutions BV. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van Toshiba TEC.

                                          

Zebra Technologies

Zebra Technologies is een wereldwijd leider in het leveren van barcode- en RFID-oplossingen. Vele toepassingen maken gebruik van Zebrabarcode- en RFID-printers en Zebra Card Printers. De resultaten? Een betere klantenservice, toegenomen productiviteit, minder kosten, verbeterde kwaliteit, verhoogde veiligheid en minder fouten in (logistieke) processen. Meer dan 4 miljoen betrouwbare Zebra printers zijn in 100 landen geïnstalleerd bij bedrijven en overheidsinstellingen. Zebra produceert kwaliteitsproducten, die ondersteund en continu bewaakt worden met behulp van ononderbroken kwaliteitverbeteringsprogramma’s en ISO 9001 en ISO 9002 certificering. Voor meer informatie verwijzen u naar de site van Zebra.

                                       

Zig Zag Forms

Formulierenfabriek Zig Zag Forms B.V. is een modern en geavanceerd grafisch bedrijf opgericht in 1975. Begonnen als specialist in bedrukte kettingformulieren, zijn ze door de jaren heen uitgegroeid tot marktleider in de Benelux voor kantoor en logistieke formulieren. Voor al uw zelfkopierende documenten bent u bij Zig Zag Forms aan het juiste adres.