Berco | Dispenser applicator

Recent is een nieuw project opgeleverd bij Berco Car Carpets, een toeleverancier voor de automobielindustrie voor automatten. Samen met VANL en Digitron is er een lijn ontwikkeld om alle producten te voorzien van een unieke barcode.  

Het proces gaat als volgt in zijn werk: de operator scant de werkorder. Deze wordt vervolgens met een wizard door vastgestelde stappen gedirigeerd. Een vision scanner scant het etiket dat reeds op de automat aanwezig is, dit is een klant specifiek etiket. Na controle in het systeem wordt de unieke barcode aangebracht op de automat. Alle informatie wordt in een centrale database opgeslagen, waardoor waardoor track & trace en een kwaliteit check mogelijk wordt.  

Op onderstaande filmpje is het eindresultaat te zien. Ben je ook benieuwd naar de start en de tussenfase van het project? Lees dan onderstaande blogs:

VERKOOP
T: +31 (0) 88 044 54 01
E: sales@labelsolutions.nl

SUPPORT
T: +31 (0) 88 044 54 02
E: support@labelsolutions.nl

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de producten van Label Solutions, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via 088-0445400, voor storingen zijn wij ook buiten deze tijden te bereiken. Of laat via het contact formulier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.