Software

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op gebied van het ontwerpen van labels. BarTender is de ideale applicatie als het gaat om het ontwerpen en afdrukken van labels, barcodes, kaarten en RFID-tags. Labelstar Office heeft dezelfde functionaliteiten, maar wordt gebruikt in combinatie met een Carl Valentin printer
Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarpakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Heeft u echter een specifieke vraag voor een applicatie voor een mobiele oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de producten van Label Solutions, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via 088-0445400, voor storingen zijn wij ook buiten deze tijden te bereiken. Of laat via het contact formulier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.