Support & Onderhoud

De supportdesk van Label Solutions is op werkdagen telefonische bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Mochten wij u telefonisch niet verder kunnen helpen, dan kan er een servicebezoek van een van onze monteurs gepland worden. Daarnaast biedt Label Solutions diverse mogelijkheden om een onderhoudscontract op uw labelprinter of scanner af te sluiten. 
Maar ook met een deskundig advies op gebied van labelprinting en barcodes kunnen wij u ondersteunen. Onze medewerkers denken graag met u in een totaaloplossing. Heeft uw organisatie behoefte aan een trainingen op gebied van BarTender, LabelTouch Pro of machineonderhoud? Ook dan helpen wij u graag verder! 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de producten van Label Solutions, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via 088-0445400, voor storingen zijn wij ook buiten deze tijden te bereiken. Of laat via het contact formulier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.