Trainingen | Labeltouch Pro

Een standaard labelsoftware voldoet vaak niet aan alle eisen van moderne productiebedrijven. Er is behoefte aan oplossingen die voor het productiepersoneel zeer eenvoudig te bedienen zijn, maar ook voorzien in krachtige mogelijkheden zoals automatische THT berekening, centraal beheer van labels en integratie in bestaande systemen.

Labeltouch Pro is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Label Solutions verzorgd trainingen voor deze applicaties. In een training gaan we verder in op de basismogelijkheden van de applicatie. Mocht u de basis reeds gebruiken, maar wilt u de diepte in, dan zijn ook hier mogelijkheden voor. De trainingen vinden zowel op onze locatie te Deurne plaats, als op uw eigen locatie.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze sales afdeling. 

 

VERKOOP
T: +31 (0) 88 044 54 01
E: sales@labelsolutions.nl

SUPPORT
T: +31 (0) 88 044 54 02
E: support@labelsolutions.nl

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de producten van Label Solutions, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via 088-0445400, voor storingen zijn wij ook buiten deze tijden te bereiken. Of laat via het contact formulier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.