.Branches

In iedere branche zitten andere uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving, verpakkingen en traceerbaarheid. In veel zaken is de gewenste toepassing snel gekoppeld aan de juiste technologie. Maar eigenlijk begint het dan pas, want ieder product of verpakking is anders. 

Label Solutions heeft al jarenlange ervaring in alle branches en weten inmiddels exact welke oplossing optimaal aansluit bij ieder product of verpakking. Dit doen we met een enthousiast en gedreven team dat pas tevreden is als de wens van de klant bereikt is. Bekijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen!

De AGF sector is continu in beweging met nieuwe soorten verpakkingen en productieprocessen. Wij kennen uw markt en uitdagingen op het gebied van coderen en etiketteren.

De bakkerij industrie moet aan strenge eisen voldoen op het gebied van etiketteren en coderen. Wij kunnen u hierover uitstekend adviseren, onze kennis in de bakkerij branche is groot.

Traceren staat centraal in de logistieke sector. Labelsolutions levert een totaaloplossing met o.a. codeer & etiketteersystemen, desktop printers, scanners en print & apply systemen.

In de Farmacie sector komen veel richtlijnen kijken op het gebied van etiketten. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. 

Met een hoge productiedruk in verschillende omgevingen is het van belang dat alles op elkaar is afgestemd, van software tot hardware. Labelsolutions is uw partner in de Food sector.

Presteren in een industriële omgeving. Hiervoor heeft Labelsolutions een complete range producten die u in de meest extreme omstandigheden kan gebruiken. 

In de medische sector is alles goed gereguleerd. Dit zorgt ervoor dat alle producten aan kwaliteitsnormen moeten voldoen. Labelsolutions heeft de meest geschikte printers, scanners en software.

De chemische sector is sterk gereguleerd. De traceerbaarheid van de producten is van uitermate belang, daadoor zijn alle producten voorzien van identificatie. Bekijk hieronder voor meer informatie.

Veel specificaties zijn van belang voor een afnemer in de tuinbouw. Om de juiste informatie op de producten te verwerken is Labelsolutions de geschikte partner in printing, codering en labeling.