.Tuinbouw

In de tuinbouw branche is Nederland een van de meest innovatieve spelers wereldwijd. Zo werden automatische identificatie technieken zoals RFID als eerste succesvol in deze bedrijfstak toegepast. Er zijn veel diverse bedrijven met verschillende activiteiten binnen de branche. 

Het is belangrijk dat alle producten en verpakkingen zijn voorzien van de verplichte informatie die kunnen worden aangebracht via coderingen of labeling. Label Solutions heeft jaren ervaring in de tuinbouw en kan u voorzien van de beste oplossing in uw productie proces. 

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten voor het ontwerpen en printen van etiketten. Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie genaamd; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Ook ontwikkelt Label Solutions maatwerk software voor voorraadbeheer, orderpicking, digitale werkbonnen en goederenverwerking waarmee in combinatie met mobile computers of heftruckterminals in de hele organisatie alle benodigde informatie altijd beschikbaar is. Een applicatie kan zowel batchgewijs als realtime gebruikt worden.

Om probleemloos en snel etiketten te kunnen printen en aanbrengen op uw producten of verpakkingen hebben wij diverse oplossingen in huis. Label Solutions ontwikkeld in eigen huis complete print- en apply systemen voor diverse toepassingen. Maar ook voor een eenvoudige oplossing bestaande uit een printer en labels om uw plantenpaspoorten te printen kunt u bij ons terecht.

De afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan etiketteerlijnen gebouwd, maar ook specifieke maatwerk systemen voor andere toepassingen. Alle systemen worden ontworpen en aangepast op basis van de wensen van onze klanten in de tuinbouw zodat de systemen een aanvulling en een stap vooruit zijn binnen het proces van uw organisatie.

Label Solutions is niet alleen de leverancier voor labels, maar juist ook de kennispartner. Wij leveren diverse soorten labels, op rol of op vel, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. Bent u op zoek naar een label voor een specifieke toepassing, neem dan gerust contact met ons op

.Oplossingen tuinbouw