.Food

In de voedingsindustrie ligt het productieproces op een hoog niveau en vaak onder extreme omstandigheden, dit kan van vochtige en stofrijke tot in ijskoude omgevingen zijn. Het is erg belangrijk dat de hard- en software hierop aangepast zijn.  

Verpakkingen moeten ten alle tijden voorzien worden van duidelijke en complete informatie zoals de ingrediënten, houdbaarheidsdatum, lotnummer en de herkomst van het product dat verwerkt wordt.

Door onze jarenlange ervaring met automatische etiketteersystemen, etiketten, coderen, warehouse management systemen, scanning, printers en alle verwante producten kunnen we u voorzien van de beste totaaloplossing in de voedingsindustrie.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op het gebied van het ontwerpen van labels. Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie genaamd; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Ook ontwikkelt Label Solutions maatwerk software voor voorraadbeheer, orderpicking, digitale werkbonnen en goederenverwerking. Een applicatie kan zowel batchgewijs als realtime gebruikt worden.

Om probleemloos en snel etiketten te kunnen printen en aanbrengen op uw producten of verpakkingen hebben wij diverse oplossingen in huis. Label Solutions ontwikkeld en produceert complete print- en apply systemen van RSV voor diverse toepassingen.
De afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan etiketteerlijnen gebouwd en maatwerk systemen op basis van de wensen van onze klanten in de voeding branche.

Label Solutions is niet alleen de leverancier voor labels, maar juist ook de kennispartner. Wij leveren diverse soorten labels, zoals op rol of op vellen, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. Bent u op zoek naar een label voor een specifieke toepassing, neem dan gerust contact met ons op.

.Oplossingen Food