.Chemie

In de Chemische sector is het van belang dat alle verpakkingen zijn voorzien van identificatie volgens de EU-GHS/CLP wetgeving. Het coderen of etiketteren van producten/ verpakkingen vindt vaak plaats onder extreme omstandigheden. Label Solutions is gecertificeerd partner van toonaangevende merken van printers zoals o.a. Carl Valentin & Toshiba. U kunt met onze oplossingen uw verpakking of dozen voorzien van 2 print kleuren.

Door onze jarenlange ervaring met coderen, etiketteren, software en het printen in de Chemie branche kunnen we u voorzien van de beste totaaloplossing. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op het gebied van het ontwerpen van labels. Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie genaamd; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Ook ontwikkelt Label Solutions maatwerk software voor voorraadbeheer, orderpicking, digitale werkbonnen en goederenverwerking. Een applicatie kan zowel batchgewijs als realtime gebruikt worden.

Om probleemloos en snel etiketten te kunnen printen en aanbrengen op uw producten of verpakkingen hebben wij diverse oplossingen in huis. Label Solutions ontwikkeld in eigen huis complete print- en apply systemen voor diverse toepassingen.
De afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan etiketteerlijnen gebouwd en maatwerk systemen op basis van de wensen van onze klanten in de chemie branche.

Label Solutions is niet alleen de leverancier voor labels, maar juist ook de kennispartner. Wij leveren diverse soorten labels, zoals op rol of op vellen, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. Bent u op zoek naar een label voor een specifieke toepassing, neem dan gerust contact met ons op

.Oplossingen Chemie