.AGF

Label Solutions is al jaren actief binnen de AGF branche. De markt staat continu in beweging met nieuwe productieprocessen en ook op het gebied van voedselveiligheid. Zowel de hard- als software dienen hiervoor goed op mekaar af gestemd te zijn.  Met name de juiste info op de etiketten is van wezenlijk belang (gewichten, prijzen, declaraties, voedingswaarde maar ook lot – batch codes).

Veel AGF bedrijven in de omgeving van Venlo behoren al jaren tot onze vaste klantenkring. Hierdoor hebben we een enorme hoeveelheid ervaring en kennis op het gebied van AGF opgebouwd. 

In stofrijke, vochtige of ijskoude situaties kunnen we u de meest geschikte oplossing bieden op het gebied van printing, automatisch etiketteren, codering, voedingsetiketten, software en hardware. Uiteraard IP65 gecertificeerd.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op het gebied van het ontwerpen van labels. Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie genaamd; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Ook ontwikkelt Label Solutions maatwerk software voor voorraadbeheer, orderpicking, digitale werkbonnen en goederenverwerking. Een applicatie kan zowel batchgewijs als realtime gebruikt worden.

Om probleemloos en snel etiketten te kunnen printen en aanbrengen op uw producten of verpakkingen hebben wij diverse oplossingen in huis. Label Solutions ontwikkeld en produceert complete print- en apply systemen van RSV voor diverse toepassingen. De afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan etiketteerlijnen gebouwd en maatwerk systemen op basis van de wensen van onze klanten in de AGF branche.

Label Solutions is niet alleen de leverancier voor labels, maar juist ook de kennispartner. Wij leveren diverse soorten labels, zoals op rol of op vellen, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. Bent u op zoek naar een label voor een specifieke toepassing, neem dan gerust contact met ons op

.Oplossingen AGF