.Bakkerijen

In de bakkerij branche is het belangrijk dat alle producten voorzien zijn van etiketten met de juiste informatie.  Houdbaarheid, ingredientendeclaratie, allergenenvermelding en voedingswaarde zijn van groot belang. Maar uiteraard ook gezondheidsclaim, logo’s , prijzen en leesbare barcode’s. 

Daarnaast kunnen wij met onze automatisch gegenereerde batchcode op het etiket in de logfiles traceren door wie wanneer en hoeveel er geproduceerd is.

Door middel van een scanner aan de lijn is controle juistheid barcode mogelijk.

Met name de veelzijdigheid in producten met allemaal hun eigen maat en verpakkingsoort is het iedere keer weer een uitdaging om de etiketten op een juiste manier aan te brengen. 

Onze jarenlange ervaring in de branche, zowel op het gebied van banket als broodproducten, heeft ervoor gezorgd dat onze eigen engineersafdeling de etiketteer systemen op maat voor u kan maken. Alle vormen van aanbrengen zijn mogelijk, onder of boven etiketteren maar ook C-labeling om gebaksdozen etc..

Label Solutions biedt de totaaloplossing die speciaal ontwikkeld is voor de brood en banketbakkerij-branche.

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op het gebied van het ontwerpen van labels. Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie genaamd; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Ook ontwikkelt Label Solutions maatwerk software voor voorraadbeheer, orderpicking, digitale werkbonnen en goederenverwerking. Een applicatie kan zowel batchgewijs als realtime gebruikt worden.

Om probleemloos en snel etiketten te kunnen printen en aanbrengen op uw producten of verpakkingen hebben wij diverse oplossingen in huis. Label Solutions ontwikkeld in eigen huis complete print- en apply systemen voor diverse toepassingen.
De afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan etiketteerlijnen gebouwd en maatwerk systemen op basis van de wensen van onze klanten in de bakkerij branche.

Label Solutions is niet alleen de leverancier voor labels, maar juist ook de kennispartner. Wij leveren diverse soorten labels, zoals op rol of op vellen, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. Bent u op zoek naar een label voor een specifieke toepassing, neem dan gerust contact met ons op!

.Oplossingen Bakkerijen