.Industrie

Binnen de industrie spelen vele factoren waarbij de identificatie van grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten een belangrijke rol spelen. Uit welke onderdelen of grondstoffen is een product opgebouwd, waar komen deze onderdelen en grondstoffen vandaan, kunnen deze door het hele proces vanaf de leverancier tot de klant getraceerd worden en kan de kwaliteit worden gewaarborgd? Het etiket of label dat ter identificatie wordt gebruikt moet aan de juiste eisen voldoen zodat de informatie duidelijk leesbaar en de barcode goed te scannen blijft, zowel aan het begin als aan het eind van de cyclus. Het type labelprinter, het etikettenmateriaal en de lijm en de combinatie met printfolie speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Op sommige posities kunnen de etiketten handmatig worden geplakt en op sommige posities biedt een systeem dat de etiketten print en automatisch aanbrengt voordelen op het gebied van snelheid en nauwkeurigheid waarmee het risico op fouten wordt geminimaliseerd. Hierbij speelt het gebruik van scanners, mobiele terminals n heftruckterminals in combinatie met de juiste op maat gemaakte applicatie een belangrijke rol aangezien dit de medewerker kan begeleiden door het proces en daarbij een aantal controle momenten inbouwt. Mensenwerk zal altijd een belangrijke factor binnen de industrie zijn, ook als het proces in grote mate is gemechaniseerd of geautomatiseerd. De juiste systemen, software, hardware en supplies zijn essentieel om de kwaliteit van het proces en product te waarborgen.

Label Solutions kan binnen alle facetten van uw proces de juiste oplossing bieden als het gaat om software, systemen, hardware en supplies. Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten voor het ontwerpen en printen van etiketten. Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie genaamd; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Ook ontwikkelt Label Solutions maatwerk software voor onder andere  voorraadbeheer, orderpicking, digitale werkbonnen en goederenverwerking. In combinatie met de juist scanners, mobiele terminals en heftruckterminals bieden wij een oplossing om de kwaliteit van uw proces, grondstoffen en producten te waarborgen. Een applicatie kan zowel batchgewijs als realtime gebruikt worden.

Om probleemloos en snel etiketten te kunnen printen en aanbrengen op uw producten of verpakkingen kunnen wij diverse oplossingen in huis op maat ontwerpen en realiseren. Label Solutions ontwikkelt en produceert complete print- en apply systemen van RVS voor diverse toepassingen.
De afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan etiketteerlijnen en maatwerk systemen gebouwd waarbij de wensen en eisen van onze klanten binnen de industrie het uitgangspunt zijn geweest.

Label Solutions is niet alleen de leverancier voor labels, maar juist ook de kennispartner. Wij leveren diverse soorten labels, zoals op rol of op vellen, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. Bent u op zoek naar een label voor een specifieke toepassing, neem dan gerust contact met ons op

.Oplossingen industrie