.Software

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op gebied van het ontwerpen van labels. BarTender software is de ideale applicatie als het gaat om het ontwerpen en afdrukken van labels, barcodes, kaarten en RFID-tags.
Labelstar Office heeft dezelfde functionaliteiten, maar wordt gebruikt in combinatie met een Carl Valentin printer.

Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Heeft u echter een specifieke vraag voor een applicatie voor een mobiele oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Label Solutions is leverancier van diverse softwarepakketten om etiket teksten te ontwerpen en te printen.
De belangrijkste zijn Bartender en Labelstar office. Daarnaast kunnen wij uiteraard ons in eigen huis ontwikkeld software pakket Labeltouch Pro leveren.

Naast de etiketteer software hebben we ook het in eigen huis ontwikkelde WMS systeem Stocktouch. Zeer goed in te zetten voor uw voorraad beheer. Van inkopen van grondstoffen via goederenontvangst, voorraad locatie beheer, productie afdelingen beheer tot verzend module.

.BarTender

BarTender is toonaangevende etiketteer software voor het printen van labels, barcodes, kaarten en RFID-tags. Deze software kan stand-alone werken of geïntegreerd worden in praktisch elk ander programma en is daarmee de perfecte oplossing voor iedere afdruk- of markeertoepassing.

Afhankelijk van de gekozen editie kun je met BarTender een eenvoudig etiket met enkele tekstvelden, barcodes en afbeeldingen printen, maar ook is het mogelijk om BarTender te integreren in het proces en automatisch alle informatie vanuit uw eigen systeem te kunnen printen.

.LabelTouch Pro

Een standaard label software voldoet vaak niet aan alle eisen van moderne productiebedrijven. Er is behoefte aan oplossingen die voor het productiepersoneel zeer eenvoudig te bedienen zijn, maar ook voorzien in krachtige mogelijkheden zoals automatische THT berekening, centraal beheer van labels en integratie in bestaande systemen.

LabelTouch Pro is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Via een geavanceerde label /rapport generator kan het label ontworpen worden. Het label kan bestaan uit tekst, gekoppelde velden, afbeeldingen en barcodes. Maar ook formules of berekeningen kunnen in de lay-out verwerkt worden. Vervolgens kan een lay-out gekoppeld worden aan een of meerdere artikelen of andere data objecten.