.Software

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op gebied van het ontwerpen van labels.

Zoals Bartender en Nicelabel. Deze bieden verschillende pakketten, zodat u altijd een geschikt pakket vindt wat bij de grootte van uw bedrijf past.  

Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Dant is maatwerk de oplossing. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter.

Heeft u echter een specifieke vraag voor een applicatie voor een mobiele oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Label Solutions is leverancier van diverse softwarepakketten om etiket teksten te ontwerpen en te printen.
De belangrijkste zijn Bartender en Labelstar office. Daarnaast kunnen wij uiteraard ons in eigen huis ontwikkeld software pakket Labeltouch Pro leveren.

Naast de label software hebben we ook het in eigen huis ontwikkelde WMS systeem LabelTouch Pro. Naast het printen van labels is deze software zeer goed in te zetten voor uw voorraad beheer. Van inkopen van grondstoffen via goederenontvangst, voorraad locatie beheer, productie afdelingen beheer tot verzend module.