.Farmacie

In de farmacie branche staat kwaliteit en betrouwbaarheid op de eerste plaats. Het is van essentieel belang dat consumenten de productinformatie op de verpakking duidelijk terugvinden.

Op de producten is het verplicht om de naam van het geneesmiddel, het werkzaam bestanddeel met de sterkte en de houdbaarheidsgegevens te vermelden.

Label Solutions is al jarenlang actief in de farmacie branche. We kunnen u voorzien van scanners, etiketten en ook software die het mogelijk maakt om uw etiket of barcode te ontwerpen en uit te printen op een van onze labelprinters.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Label Solutions is leverancier van een aantal standaard softwarepakketten op het gebied van het ontwerpen van labels. Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarepakket niet aan uw eisen voldoet. Label Solutions heeft een eigen ontwikkelde applicatie genaamd; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Ook ontwikkelt Label Solutions maatwerk software voor voorraadbeheer, orderpicking, digitale werkbonnen en goederenverwerking. Een applicatie kan zowel batchgewijs als realtime gebruikt worden.

Om probleemloos en snel etiketten te kunnen printen en aanbrengen op uw producten of verpakkingen hebben wij diverse oplossingen in huis. Label Solutions ontwikkeld in eigen huis complete print- en apply systemen voor diverse toepassingen.
De afgelopen jaren hebben wij een diversiteit aan etiketteerlijnen gebouwd en maatwerk systemen op basis van de wensen van onze klanten in de farmacie.

Label Solutions is niet alleen de leverancier voor labels, maar juist ook de kennispartner. Wij leveren diverse soorten labels, zoals op rol of op vellen, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. Bent u op zoek naar een label voor een specifieke toepassing, neem dan gerust contact met ons op

.Oplossingen Farmacie