.BarTender Software

Bartender software is een krachtige en intuïtieve oplossing voor het ontwerpen en printen van labels voor bedrijven van elke omvang. Het stelt gebruikers in staat om gemakkelijk professionele barcode labels, product labels, RFID labels en meer te maken, beheren en printen.

Met Bartender software kunnen gebruikers labels ontwerpen met behulp van een breed scala aan sjablonen en tools, of aangepaste ontwerpen maken vanaf nul. De software ondersteunt verschillende gegevensbronnen, waaronder databases, spreadsheets en tekstbestanden, en kan worden geïntegreerd met andere software systemen om labelprocessen te automatiseren.

.Starter

Ideaal voor kleine bedrijven en afdelingen die snel en gemakkelijk etiketten moeten genereren, inclusief ondersteuning voor dynamische variabele gegevens uit databases zoals Excel- of CSV-bestanden.

 • Eenvoudig labels ontwerpen
 • Mogelijkheid tot het koppelen met een eenvoudige database
 • Eenvoudige serialisatie
 • Maximaal drie printers per licentie mogelijk

.Professional

Heeft alle functies van de Starter-editie. De Professional Edition, die ideaal is voor kleine bedrijven en afdelingen, omvat veilig afdrukken via internet, formulieren voor gegevensinvoer, RFID-codering en maakt koppelingen met inhoud uit databases, spreadsheets en andere bestanden mogelijk, samen met de toonaangevende Designer voor geavanceerde etiket- en kaartontwerpen.

 • Uitgebreide database functies
 • Uitgebreide serialisatie
 • Data-entry forms
 • RFID- etiketten coderen

.Automation

Omvat alle functies van de Professional Edition. De Automation Edition is ideaal voor bedrijven die etikettering willen automatiseren om de snelheid en nauwkeurigheid te verhogen en biedt hulpmiddelen voor het beheer en de integratie van het afdrukken van etiketten en documenten met de bedrijfssystemen van de organisatie.

 • Meerdere applicaties voor integreren en automatiseren binnen processen
 • Premium Maintenance and Support beschikbaar voor 24/7 live support

.Enterprise

Inclusief alle functies van Automation Edition. De Enterprise Edition biedt uitgebreide afdrukmogelijkheden voor de hele onderneming met gecentraliseerd beheer, workfloworkestratie en revisiecontrole, auditing, web en mobiel afdrukken, permanente beschikbaarheid en extra beveiliging. Ideaal voor bedrijven die actief zijn in gereglementeerde sectoren of die meerdere locaties overspannen en die het ontwerp en het afdrukken in de hele organisatie moeten controleren.

 • Alle applicaties beschikbaar voor integratie, automatisering, beheer, beveiliging en feedback
Wilt u een van bovenstaande BarTender licenties aanvragen? Neem dan contact met ons op. Twijfelt u nog? Probeer dan BarTender gedurende 30 dagen gratis! U kunt de applicatie downloaden via onderstaande link.

.Contactformulier Bartender