.Label software

Het vinden van de juiste labelprintsoftware wordt steeds belangrijk. Het juiste platform kan niet alleen uw productiviteit verhogen, maar ook bijdragen aan een efficiëntere workflow. Hieronder vindt u meer informatie over de software van twee prominente spelers, Bartender en Nicelabel.

Het kan echter zijn dat een standaard labelsoftwarpakket niet aan uw eisen voldoet. Wij hebben daarom een eigen ontwikkelde applicatie; LabelTouch Pro. Dit is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Heeft u echter een specifieke vraag voor een applicatie voor een mobiele oplossing? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

.LabelTouch

Een standaard etiketteer software voldoet vaak niet aan alle eisen van moderne productiebedrijven. Er is behoefte aan oplossingen die voor het productiepersoneel zeer eenvoudig te bedienen zijn, maar ook voorzien in krachtige mogelijkheden zoals automatische THT berekening, centraal beheer van labels en integratie in bestaande systemen.

LabelTouch Pro hebben wij zelf ontwikkeld en is daarmee flexibel aan te passen naar uw wensen. Het is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Via een geavanceerde label /rapport generator kan het label ontworpen worden. Het label kan bestaan uit tekst, gekoppelde velden, afbeeldingen en barcodes. Maar ook formules of berekeningen kunnen in de lay-out verwerkt worden. Vervolgens kan een lay-out gekoppeld worden aan een of meerdere artikelen of andere data objecten.

.BarTender

BarTender is toonaangevende etiketteer software voor het printen van labels, barcodes, kaarten en RFID-tags. BarTender kan stand-alone werken of geïntegreerd worden in praktisch elk ander programma en is daarmee de perfecte oplossing voor iedere afdruk- of markeertoepassing.

Afhankelijk van de gekozen editie kun je met BarTender een eenvoudig etiket met enkele tekstvelden, barcodes en afbeeldingen printen. Ook is het mogelijk om BarTender te integreren in het proces en automatisch alle informatie vanuit uw eigen systeem te kunnen printen. BarTender heeft voor iedere behoefte en budget het juiste pakket.

  • BarTender

.Nicelabel

Bent u op zoek naar een gebruikersvriendelijke en toch geavanceerde labelsoftware? Ontdek de kracht van NiceLabel, een toonaangevende oplossing voor bedrijven van elke omvang. NiceLabel biedt een uitgebreid scala aan diverse versies van hun labelpakket, waardoor het geschikt is voor zowel kleinere bedrijven als grote multinationals.