.Training

Label Solutions verzorgd trainingen voor de applicaties van BarTender en LabelTouch. In een training gaan we verder in op de basismogelijkheden van de applicatie. Mocht u de basis reeds gebruiken, maar wilt u de diepte in, dan zijn ook hier mogelijkheden voor. De trainingen vinden zowel op onze locatie te Deurne plaats, als op uw eigen locatie.  

Verder bieden wij uw monteurs ook trainingen aan op het gebied van machine onderhoud. 

BarTender

BarTender is een toonaangevend ontwerp- en afdruksoftware voor etiketten, barcodes, kaarten en RFID-tags. BarTender beschikt over eindeloos veel ontwerpmogelijkheden. In een training gaan we verder in op de basismogelijkheden van de applicatie. Mocht u de basis reeds gebruiken, maar wilt u de diepte in, dan zijn ook hier mogelijkheden voor. De trainingen vinden zowel op onze locatie te Deurne plaats, als op uw eigen locatie.

BarTender

LabelTouch

Een standaard labelsoftware voldoet vaak niet aan alle eisen van moderne productiebedrijven. Er is behoefte aan oplossingen die voor het productiepersoneel zeer eenvoudig te bedienen zijn, maar ook voorzien in krachtige mogelijkheden zoals automatische THT berekening, centraal beheer van labels en integratie in bestaande systemen. LabelTouch is de schakel tussen uw ERP productiesysteem en uw etiketteerlijn of labelprinter. Label Solutions verzorgd trainingen voor deze applicaties. In een training gaan we verder in op de basismogelijkheden van de applicatie. Mocht u de basis reeds gebruiken, maar wilt u de diepte in, dan zijn ook hier mogelijkheden voor.Machine onderhoud

Label Solutions biedt de mogelijkheid om uw Technische Dienst medewerkers op te leiden om 1e lijnstoringen aan etiketteermachines op te lossen. Wij lopen samen met uw medewerkers door de meest voorkomende storingen, en nemen de reparatiemogelijkheden door zodat uw Technische Dienst in staat is snel te handelen, mocht er onverhoopt een storing aan uw machine optreden.

De trainingen vinden plaats op uw locatie, zodat de situatie op de werkvloer herkenbaar is.

Training etiketteersystemen