.Scanning

Bij de automatisering van processen wordt vaak gebruik gemaakt van scanners en mobile computers. Wij weten welke mogelijkheden er zijn en hoe u deze optimaal kunt inzetten. Wij leveren de complete range van meerdere merken zodat u de beste oplossing kunt gebruiken voor het scannen en verwerken van data. 

U kunt dan onder ander denken aan eenvoudige bekabelde handscanners, presentatiescanners om handsfree te scannen, of draadloze scanners die met bluetooth verbonden zijn met een tablet. 

Maar ook aan mobile computers of heftruckterminals om in het hele magazijn 1D en 2D codes op korte afstand of meters afstand te scannen en de data via WiFi direct in het systeem te verwerken. 

Hierbij worden schermen geprogrammeerd zodat uw collega’s precies de stappen moeten doorlopen om het proces te volgen zodat de procedures kunnen worden geborgd. In combinatie met onze software-oplossingen en de hardware en supplies die wij leveren hebben wij alles in huis om uw processen te automatiseren.

Er zijn veel toepassingen voor onze barcodeystemen. Labelsolutions is een value added reseller van o.a. Datalogic, Honeywell en Zebra.

Label Solutions is leverancier van standaard softwarepakketten op gebied van het ontwerpen van labels, waaronder BarTender, LabelStar Office en LabelTouch

Label Solutions levert diverse soorten etiketten; op rol of op vellen, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. 
De mogelijkheden zijn eindeloos.