.Etiketteren

Voor het etiketteren adviseren wij merkonafhankelijk welke labelprinter het beste past bij uw toepassing. Van desktop printers voor als u af en toe een etiket print tot industriële printers die continu etiketten printen en de modellen die daar tussenin liggen. 

Of het merk en type printer dat voldoet aan de specifieke wensen van uw vraagstuk, zoals het printen van dikke materialen zoals steeketiketten, of kleine etiketten waarop met hoge resolutie moet worden geprint. Wij zijn niet gebonden aan één merk en kunnen dus precies leveren wat u nodig heeft op het gebied van etiketteren.

Dit kan exact dezelfde printer zijn die u al in gebruik heeft zodat iedereen exact weet waar hij of zij aan toe is, of juist een hele andere printer die wel kan wat nodig is om het etiketteren goed te laten verlopen. 

Als het kan sturen wij de printer op zodat u hier zelf mee aan de slag kunt, maar als wij de printer en eventueel software moeten komen installeren doen we dat ook. En als er iets kapot gaat, of u heeft vragen over de printer dan kunt u natuurlijk terecht bij onze servicedienst. Wij zijn uw partner wat betreft de printers.

Label Solutions beschikt over een ruim assortiment van labelprinters. Een labelprinter is bruikbaar voor vele toepassingen en in te zetten in vele markten. WIj voeren merken zoals Zebra, Toshiba en Carl Valentin.

Label Solutions levert diverse soorten etiketten; op rol of op vellen, in diverse maten en bedrukkingsmogelijkheden. 
Door onze jarenlange ervaring is Label Solutions de kennispartner in etiketten. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Label Solutions heeft voor elke etiketteertoepassing de oplossing in huis met een op maat gebouwd etiketteersysteem. Printen en aanbrengen, wegen, boven en/of onder etiket aanbrengen. Wij bouwen het voor u!

Het is zeer belangrijk dat men het juiste transfer lint gebruikt in combinatie met de juiste labels. Label Solutions heeft een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit transferlint. Twijfel je over het juiste materiaal? Neem contact op!