.Service & Reparatie

Is uw printer of scanner toe aan een onderhoudsbeurt, of zijn er andere problemen? Neem dan contact op met de service desk van Label Solutions. Onze service & reparatie desk is op werkdagen telefonische bereikbaar tussen 8:30 uur en 17:00 uur om uw vragen te beantwoorden.

Veelal kunnen de vragen binnen een kort tijdsbestek beantwoord worden, de eerste 15 minuten zijn dan ook kosteloos*. Mocht het probleem niet telefonisch verholpen kunnen worden, dan wordt er een service bezoek ingepland, een van onze monteurs komt dan binnen 3 werkdagen bij u op locatie langs.  

Buiten de standaard service bieden wij ook service contracten aan, voor het onderhoud of reparatie van uw producten: 

– Service op afroep
– Serienummer en machine 
– Op maat
– Weder verkoper  

Om u beter van dienst te kunnen zijn geven wij u de mogelijkheid om ons toegang te verlenen tot uw PC of netwerkomgeving. Wij kunnen dan over uw schouder meekijken om het probleem te detecteren en op te lossen. Hiervoor gebruiken wij TeamViewer. TeamViewer is een klein maar krachtig programma waarmee wij u op afstand kunnen begeleiden bij uw werkzaamheden of problemen.
Bartender en LabeltouchPro gebruiken Seagull drivers. Seagull Scientific is 's werelds grootste ontwikkelaar van gespecialiseerde printerdrivers.
Service & reparatie