Over Label Solutions

Label Solutions levert een compleet programma van labels, labelprinters, etiketteerlijnen, transferlint, barcodescanners en alle denkbare verwante producten. Verder heeft Label Solutions specifieke software producten in huis om uw labelprinters en barcode scanners volledig in uw productiesystemen te integreren. Middels een touchscreen kan zelfs de productie omgeving volledig geautomatiseerd worden.

Het technisch team houdt zich vooral bezig met de implementatie en het onderhoud van uw labelprintsystemen. Het deskundige servicedeskteam kan op uw installatie inloggen om zo direct support te bieden.

Verder is er een team van software-ontwikkelaars die ervoor zorgen dat uw printoplossingen naadloos in uw ICT-omgeving opgenomen worden.

Het aantal klanten van Label Solutions is in de loop der jaren in diverse branches in Nederland maar ook in België en Duitsland progressief gegroeid. Het klantenbestand bestaat uit grote en kleine afnemers; dit varieert van brood- en banketbakkers tot groente- en fruitverwerkers, en van vleesverwerkers tot visverwerkers. Maar Label Solutions is ook zeer vertrouwd met de industrie van dierenvoeding, farmacie, logistiek, chemie en cosmetica.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de producten van Label Solutions, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via 088-0445400, voor storingen zijn wij ook buiten deze tijden te bereiken. Of laat via het contact formulier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.